Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2025 - 09:51
ΠΕΙΡ
Στο τελευταίο update (εδώ) στις 7/10 είχαμε σημειώσει χαρακτηριστικά πως η επίτευξη των ανοδικών στόχων συνοδεύτηκε από «έντονες αρνητικές αποκλίσεις», γεγονός που δικαιολογεί διόρθωση προς το 7.03, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στην πιθανότητα απότομων κινήσεων λόγω της έναρξης του Οκτωβρίου. Είδαμε τελικά ραγδαίο καθοδικό σκέλος που έφτασε μέχρι το 6.62, σε εξαιρετική εφαρμογή του πλάνου.
Είχαμε επίσης αναφερθεί στην πιθανότητα νέου ανοδικού κύματος, με προϋπόθεση τη διατήρηση του 6.81 σε ημερήσια κλεισίματα, και αυτό είναι το σενάριο που επανεξετάζουμε σήμερα.
Η αντίδραση που ξεκίνησε από το χαμηλό της 17/10 (6.62) δύναται να προσεγγίσει την πρώτη αντίσταση στο 7.03 και το βραχυπρόθεσμο mob στην πάνω πλευρά στο 7.15. Από εκεί -και με προϋπόθεση πως δεν θα διασπάσει το 7.40- είναι πιθανό άλλο ένα καθοδικό σκέλος προς επιβεβαίωση των χαμηλών, έτσι ώστε να ξεκινήσει κάτι μεγαλύτερο ανοδικά.
Προϋπόθεση για τη διατήρηση του παραπάνω σεναρίου αποτελεί η διατήρηση των τιμών πάνω από 6.44.
Επόμενη turn day: 26/10
ΤΟΜΗ (Bullish): 6.49 – 7.39

